Fransk kylling i rødvin opskrifter

Coq au vin

Coq au vin

Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. Kyllingirødvin. Men det er ikke så nemt at opdriveidagligvarebutikker, og oftest bliver retten da også tilberedt med kyllingi stedet
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Coq au vin er en klassisk ret med rødder i det franske landkøkken, og traditionelt laves retten med rødvin
Ko au Vin

Ko au Vin

Den klassiske, franskekyllingeret. Lørdagens langsomme simreret var nemlig lavet med stort set de samme ingredienser som coq au vin – bare med oksebov i stedet for kylling
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. I stedet er der oftest kyllingi, for det er nemt at få fat i
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

der er noget fintfransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktiskfantastisk (og helt anderledes end færdigeløsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Coq au vin - lavet i römertopf

Coq au vin - lavet i römertopf

Fransk, når det er bedst eller tæt på. Kylling, halvdelen af baconen, rødvinen, grønsagerne samt timian og laurbærblade

Boeuf bourguignon opskrift

Coq au vinopskriftCoq au vinopskriftkyllingivin er en nationalfransk ret Opskrift på “Coq au vin

Coq au vin opskrift

Coq au vinopskriftkyllingivin er en nationalfransk ret. (mere korrekt er faktisk hane ivinfransk, men lad det ligge )