Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes
Den har firkantede skæringer i stoffet og gennemsigtige ærmer, som gør den ret cool og samtidig synes jeg, at snittet er både meget feminint og behageligt at bære
Pommes Anna er en klassisk, franskret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
En fransk veninde serverede det til frokost. Mulighederne er utallige for denne ret. Libanesisk tabbouleh er en meget aromatisk salat, hvor det grønne er det dominerende
Pommes Anna – De ægte franske kartofler. De fleste mener det var den samtids kendis Anna Deslions, mens andre siger retten lige så vel kunne stamme fra skuespillerinden Dame Judic, hvis rigtige navn var Anna Damiens
Så når jagten går ind i efteråret er det ofte fasanen der lader livet på landets jagter. I dag foretrækker jeg nu fasanen tilberedt og at den har smidt fjerdragten inden den lander på fadet