En fantastisk velsmagende herre ret, med smagskombinationer der bare virker. Anret ved at placere brødet nederst, dernæst bøf, bløde løg, rodbeder, spejlæg
Anret tilsidst din pariserbøf med hakkede rødbeder, cornichoner/pickles, rødløg, kapers, revet peberrod og æggeblomme/spejlæg på toppen – og nyd en god gang klassisk pariserbøf med det hele
Pariserbøf er lige så fransk som franske kartofler og franskbrød. Pariserbøf medspejlæg. Normalt steger man en pariserbøf med brødet på – altså former bøffen på brødet, steger kødsiden først og derefter brødsiden
Han siger han ikke savner franskbrød og havregryn. Kål-rulle fyldt med tunsalat og tomater. Ku ikke rigtig finde egnede opskrifter på nettet, så endte med at blande et par æg, chili, hvidløg, revet citronskal og gærflager i og bage det i ovnen pyntet med salvieblade