Franske ærter opskrifter

Kalvefrikasse

Kalvefrikasse

Derfor er der ofte også spæde, friske grøntsager i frikasséen – asparges, ærter, karotter, blomkål osv
Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Grillede Marokkansk Krydret Oksespyd

Æblesalat med ristede hasselnødder, feta og tranebærBagte rødbeder med feta og persilleMelonsalat med ærter, avocado og cashewnødderPerlespelt med æbler, avocado, mandler og pestoRødbederåkost med persille og krydrede, ristede nødderTomatsalat med nektariner, feta og pesto
Karbonader

Karbonader

Jeg synes ikke, det skal være en ”kopi” af krebinetter, så vi får aldrig stuvede grønærter og gulerødder til
Camoufleret blomkål

Camoufleret blomkål

Jeg købte to små franske blomkål. mange ærter,. Jeg er bare vild med denne ret. Den er sund og smager godt, hvis man er ynder af blomkål og rejer
Rødvins-ragout

Rødvins-ragout

Ordet ragoût stammer fra det franske ragoûter som betyder at ‘vække appetitten’, og denne fyldige og velsmagende gryderet som mange kender og elsker, er her selvfølgelig opdateret på miljø- og dyrevenlig vis
Suppe

Suppe

en franske køkkenchef Escoffier inddelte supper i to hovedgrupper. Til hverdagssupperne hører også supper drøjet og jævnet med gryn, brød, tørrede ærter eller bælgfrugter, fx gule ærter og bønne- og linsesupper
Portobello ragout

Portobello ragout

ærter. Smag til med salt, peber, og de øvrige krydderier, og tilsæt ærterne lige inden servering – til ris eller kartofler

Din Baghave – fortid, nutid og ikke mindst fremtid

Bedre blev det ikke, da Torvehallerne åbnede og lokkede halvdelen af mit klientel til med deres bugnende mængder af velhængte bøffer, friske fisk, franske eddiker og håndskåret pålæg, varer som mine stamkunder jo lever og ånder for
Høns i asparges

Høns i asparges

Der findes mange udgaver på fyld til tarteletter i Danmark, hvor nogen tilføjer stuvede ærter og gulerødder og andre helt erstatter fjerkræet til fordel for hamburgerryg eller rejer