Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret
Disse vafler er min rednings måltid, når jeg skal lave et hurtigt, men lækkert måltid. Denne her er en sikker vinder hver gang (hvis man altså godt kan lide laks)
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere
Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det
Start gjerne kvelden men denne gode musserende Franske Cremanten. Mange har allerede begynt og søke på 'Nyttårsmeny', dette forslaget til årets siste måltid
franske klassikere med tomater. Tarte tatin hedder denne franske klassiker, der ifølge legenden skyldes søstrene Tatin, der ved forrige århundredskifte drev et hotel i Frankrig
Der burde du nok kunne finde både prismelysekroner, franske lysestager og muselmalede Royal Copenhagen tallerkener til at tilfredsstille selv den mest kræsne diva