Fredags ruller opskrifter

Så blev det fredag

Så blev det fredag

Så blev det fredag, og X-factor ruller over skærmen som jeg skriver dette. Det er jo en stor aften, det er selve finalen – det er noget vi går meget op i her hjemme hos os
spidskålsruller med flødedip

spidskålsruller med flødedip

Du kan enten bruge spidskålsrullerne i madpakken, og så serveres de blot, som de er. Vil du bruge dem som hovedret, så læg rullerne i et lavt ovnfast fad og hæld lidt grøntsagsbouillon i fadet
Havregrynskugler deluxe

Havregrynskugler deluxe

som en 20-krone) og ruller dem i din favorit’coating’. Juleknas og juletraditioner banker på – og lige om lidt er det 1
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

Herefter rulles pladerne omkring et par spiseskefulde svampefyld og rullerne ligges i forlængelse af hinanden i et ovnfastfad
Stort fødselsdagskagebord med opskrifter og billeder

Stort fødselsdagskagebord med opskrifter og billeder

Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
Friskbagte kanelsnegle

Friskbagte kanelsnegle

Opskriften giver omkring 16 snegle, alt efter hvordan du ruller dejen ud. Friskbagte kanelsnegle. Herhjemme spiser vi for det meste kun slik og kager i weekenden, så når det bliver fredag bager vi tit en lille ting til at forsøde weekenden med
Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

En af de flottere forårsruller. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"

Nippemad: Iranske pandekageruller med mynte og valnødder

Det er ingredienserne til fyldet i de lækre iranske ruller.  Han stammer fra Iran, og hans søde og dygtige kone (der selv står overfor at få sin egen PhD næste år) havde lavet maden – blandt andet rullerne, som jeg heldigvis fik opskriften på
Klassiske hveder

Klassiske hveder

Når den har hævet ruller du den ud til en lang pølse og skær 10-20 boller og sætter dem på en bageblade med lidt mellemrum mellem dem, de skal ikke rør hinanden

RISPAPIRRULLER

Jeg elsker at lave denne ret, sammen med en masse venner, hvor vi sidder rundt om et bord og laver vores egne ruller
orientalske bladbeder i kokoscreme

orientalske bladbeder i kokoscreme

Læg bladbederullerne i kokosmælken. Dryp olien på rullerne. orientalske bladbeder -. man tager nogle smukke blade
filotærte m asparges og squash

filotærte m asparges og squash

Tidligere har jeg købt frossen filodej i ruller, men den var virkelig svær at håndtere. filotærte m asparges og squash
Pekingand med hoisinsauce og mandarinpandekager

Pekingand med hoisinsauce og mandarinpandekager

denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt. 3) Når dejen er færdig med at hæve, tager du to spsk dej og ruller hver
Knækbrød med fuldkornsdurum og sesam

Knækbrød med fuldkornsdurum og sesam

Jeg sang for mig selv hele vejen hjem på min cykel efter sidste fysikmodul i fredags. Dejen kan godt gå lidt i stykker, når du ruller den ud, men det gør ikke noget - det kan bare "lappes"

Og så kom der sne....

Jeg var slet ikke klar over, da jeg vågnede i fredags, at jeg skulle male. Jeg ruller hellere, end jeg løber