Så blev det fredag, og X-factor ruller over skærmen som jeg skriver dette. Det er jo en stor aften, det er selve finalen – det er noget vi går meget op i her hjemme hos os
Du kan enten bruge spidskålsrullerne i madpakken, og så serveres de blot, som de er. Vil du bruge dem som hovedret, så læg rullerne i et lavt ovnfast fad og hæld lidt grøntsagsbouillon i fadet
Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
Opskriften giver omkring 16 snegle, alt efter hvordan du ruller dejen ud. Friskbagte kanelsnegle. Herhjemme spiser vi for det meste kun slik og kager i weekenden, så når det bliver fredag bager vi tit en lille ting til at forsøde weekenden med
En af de flottere forårsruller. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Det er ingredienserne til fyldet i de lækre iranske ruller. Han stammer fra Iran, og hans søde og dygtige kone (der selv står overfor at få sin egen PhD næste år) havde lavet maden – blandt andet rullerne, som jeg heldigvis fik opskriften på
Når den har hævet ruller du den ud til en lang pølse og skær 10-20 boller og sætter dem på en bageblade med lidt mellemrum mellem dem, de skal ikke rør hinanden
denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt. 3) Når dejen er færdig med at hæve, tager du to spsk dej og ruller hver
Jeg sang for mig selv hele vejen hjem på min cykel efter sidste fysikmodul i fredags. Dejen kan godt gå lidt i stykker, når du ruller den ud, men det gør ikke noget - det kan bare "lappes"