De her små trøfler er min yndlingsslik for tiden og de er faktisk ret nemme at lave. Opskriften er fra bloggen Chocolat, som er helt fantastisk at følge
Tag en lille klump dej og træk den ud, så den bliver helt gennemsigtig uden at gå i stykker. Det betyder desuden en del at bruge en mel af høj kvalitet
Nu har du et virkelig velsmagende, virkelig lækkert brød til smør, til ostebordet, morgenbordet, til frenchtoast, til suppe eller hvad du gerne vil bruge verdens bedste surdejsbrød til
De er af helt almindelige ingredienser, som du måske allerede har derhjemme, og så smager de fantastisk med skyr og honning – sådan lidt frenchtoast smag
The bread can easily go from un-toasted to burnt. 1 16-ounce loaf of Italian bread or French bread1/2 cup (1 stick) unsalted butter, softened2 large cloves of garlic, smashed and minced1 heaping tablespoon of freshly chopped parsley (optional)1/4 cup freshly grated Parmesan cheesePreheat oven to 350°F. Broil on high heat for 2-3 minutes until the edges of the bread begin to toast and the cheese (if you are using cheese) bubbles
A Dictionary and History of Cooking, Food, and Beverage Terms by Linda Stradlya la (ah lah) - It is French for "in the manner of," "in the style of," and "according to" In cooking, this phrase designates the style of preparation or a particular garnish