HVIS, du nu kan vente med at spise den til den er kold, giver du din mave et ekstra boost, da den kolde kartoffel giver en bedre stivelse end den varme
Det er blevet så populært indenfor fitness-verden, ikke at spise stivelse. Lad mig starte med at understrege, at jeg som studerende til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ikke er fortalerfor, at man fjerner denne gruppe fødevarer, da det ofte resultere i, at man spiser mere af en anden - oftest kød
Og faktisk også helt frifor almindelig mel og stivelse. Det har den mest fantastiske konsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget i betragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
Søde Kartofler tilberedes lige som almindelig kartofler og rodfrugter, men bliver meget mere mør i kødet og fungere derfor best i ovnen som fritter, dog fungere de kogte, perfekt til kartoffelmos eller suppe og bruges ofte i gluten fri bagning i USA
Glutenfri, mælkefri og sukkerfri madplan til dig der gerne vil leve sundt, men elsker dejlig mad. Hvis du har brug forstivelse, varmer du rodfrugte bulguren )
Hvis du har trænet og skal have stivelse til din aftensmad, så server en gang pastinakfritter til). Følelsen når du endelig har fri fra arbejde, og bare glæder dig til at komme hjem og slappe af, men hey vent
(Jeg bruger en speciel plastic mikrobølgekoger til mine grøntsager, så jeg er frifor at koge mine grøntsager i vand og dermed "skylle alle vitaminer og mineraler væk")
Vægten falder stille og roligt og jeg er frifor den tomme fornemmelse i maven, det er fantastisk. Jeg har som mange andre piger en dum fordøjelse, og har derfor i en længere periode spist meget begrænsede mængder af brød, ris, pasta, stivelse …
Og faktisk også helt frifor almindelig mel og stivelse. mest fantastiske konsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget i betragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
Jeg har spist efter minimal stivelse i kosten længe (brød, ris, pasta og kartofler)… Men det sidste halv års tid er brødet begyndt at drille mig – det lokker som det står der helt friskbagt i kantinen, til frokost på arbejde…
Denne er desuden også frifor sukker. Altså dem der ikke allerede var blevet til friskpresset saft. I stedet spiser jeg fuldkorn og bruger fortrinsvis frugt til at søde med, evt
Et lidt forvirret og rodet blogindlæg set i bakspejlet, men jeg ynder at skrive hvad jeg har på hjertet lige her og lige nu, så det blev endnu et af den slags indlæg og de giver mig mulighed for at tømme hjernen og starte på en frisk, for tanker er der nok af, der skal bare handling bagved og det betyder oprydning