Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg friedrice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Okay, jeg ved godt at det ikke er helt vildt nytænkende at lave endnu en opskrift med fried "rice" men det er virkelig blevet en favorit herhjemme, det smager rigtig godt - og slet ikke af blomkål
Man kan bruge lige nøjagtigt det kød og de grøntsager man vil, og når jeg skal holde det helt simpelt som i dag, så bruger jeg bare sådan en frossen grøntsagsblanding, tilsætter løg og hvidløg (og frisk ingefær og når jeg har) og rejer (eller kylling eller laks eller det hele på en gang)
Friedrice paleo styleKokosolie½ blomkål revet1 gulerod i julienne1 fed hvidløg finthakket1 spsk. hakket ingefær½ chili finthakket1 lille løg finthakket2 æg200 g kød efter smag (kylling, skinkekød el