Frikadellefars med rasp opskrifter

Forloren hare

Forloren hare

Selve farsen skal være lindere end en normal frikadellefars, så "haren" ikke bliver tør under bagningen
Falafel

Falafel

Som jeg ser det er det rimelig tæt op af en frikadellefars hvor mel/rasp sørger for at den bliver lidt fast og koriander/persille står for den grønne farve
Krydrede kyllingefrikadeller med pesto

Krydrede kyllingefrikadeller med pesto

disse, hvor der er kommet pesto i en frikadellefarsmed kyllingekød. Tilsæt rasp. Jeg valgte så at bruge pesto i stedet, en med chili og hvidløg

Krydret fars i fad er dejlig restemad…

Rør mælk i, til farsen har konsistens som frikadellefars. Alle – børn som voksne – elsker farsmad, og nye opskrifter med fars kan man altid bruge
Pita med Aubergineboller

Pita med Aubergineboller

Rør rasp i til konsistensen er som en frikadellefars. rasp. Mange kender til pita med falafler, men det behøver ikke nødvendigvis være kikærter, vi putter i det veganske pitabrød
Porrer, fars og en mild tomatsovs

Porrer, fars og en mild tomatsovs

Hvis du også vil prøve, skal du lave en helt almindelig frikadellefars af. Drys medrasp og læg nogle papirtynde skiver smør ovenpå raspen
Falafel

Falafel

Konsistensen skal være lidt blødere end frikadellefars. Her kommer et bud på en relativt traditionel falafel, som smager rigtig godt - især med en god salat og dressing som fyld i pitabrød
Flirtende kyllingedeller

Flirtende kyllingedeller

De fleste frikadellefars' har godt af at hvile lidt inden brug. Jeg tror dog aldrig, jeg har lavet dem med svinekød, men jeg synes de er rigtig gode med kylling

Fars ret med kål

Rasp. 500 g Frikadellefars. 1 stk Spidskål. 3 spsk. 30 g Smør, saltet