Bland løgene, chilien og presset hvidløgmed den afdryppede tun. Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre retter med fisk
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer ogfrikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Løg oghvidløg hakkes fint. Serveres med hjemmerørt remoulade og hvad man nu ellers har lyst til. Hæld vandet fra tunenog rør alle ingredienser godt sammen
Hak hvidløgogpersille fint, og bland det i tunfarsen sammen med salt og peber. Hakket persille. Så fik jeg endelig prøvet at lave tunfrikadeller - og det er absolut ikke sidste gang
Hak løg ogpersilleog pres hvidløg. Jeg serverede tunfrikadellernemed blomkålsris og min hjemmelavede remoulade, men man kan jo sagtens servere tunfrikadellernemedkogte kartofler eller spise blomkålsris som tilbehør til alle mulige lækre retter - skift evt
Eller måske bare frikadeller, eller bare et godt brød og en lidt kraftig rødvin…. Men det blev også meget tungtog meget ‘ostet’, denne gang ville jeg gerne prøve en lidt lettere udgave, så derfor valgte jeg at bytte risene ud med speltkerner og kun komme en smule parmesan i til sidst for lige at samle retten