Frikadeller frikadeller med tun persille og hvidløg opskrifter

Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Bland løgene, chilien og presset hvidløgmed den afdryppede tun. Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre retter med fisk
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer ogfrikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Tunfrikadeller med hjemmelavet remoulade

Tunfrikadeller med hjemmelavet remoulade

Løg oghvidløg hakkes fint. Serveres med hjemmerørt remoulade og hvad man nu ellers har lyst til. Hæld vandet fra tunenog rør alle ingredienser godt sammen
Tunfrikadeller m. persille og hvidløg

Tunfrikadeller m. persille og hvidløg

Varm en pande godt op med lidt god olie, og steg frikadellerne i ca.       - her serveret med en lækker grøn kartoffelsalat som mætter rigtig godt
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Bland kartoffelmos, løg, afdryppet tun, citronskal ogpersilleog smag til med salt og peber. i mændetilbud, og så er det bare med at købe ind
Tunfrikadeller i ovn med couscous

Tunfrikadeller i ovn med couscous

Hak hvidløgogpersille fint, og bland det i tunfarsen sammen med salt og peber. Hakket persille. Så fik jeg endelig prøvet at lave tunfrikadeller - og det er absolut ikke sidste gang
Tunfrikadeller med blomkålsris og hjemmelavet remoulade

Tunfrikadeller med blomkålsris og hjemmelavet remoulade

Hak løg ogpersilleog pres hvidløg. Jeg serverede tunfrikadellernemed blomkålsris og min hjemmelavede remoulade, men man kan jo sagtens servere tunfrikadellernemedkogte kartofler eller spise blomkålsris som tilbehør til alle mulige lækre retter - skift evt

Sunde og lækre tunfiskefrikadeller

Tunfiskefrikadellermed frisk pasta og råkostsalat. Nyd de sunde frikadellermed frisk pasta og tomat sauce og evt en lækker råkost salat

RØD SPELTOTTO

Eller måske bare frikadeller, eller bare et godt brød og en lidt kraftig rødvin…. Men det blev også meget tungtog meget ‘ostet’, denne gang ville jeg gerne prøve en lidt lettere udgave, så derfor valgte jeg at bytte risene ud med speltkerner og kun komme en smule parmesan i til sidst for lige at samle retten