Jeg tænker blandt andet at lave en god gryderet, boller i karry, lasagne og frikadeller. For at tilføre et lidt sundt element til retten kan man lave kartoffelmos med skjulte rodfrugter
– Veganske minifrikadeller fra Anamma. Det har jeg takket ja til, for jeg synes, at det er en sjov og udfordrende opgave at lave en stor middag, og jeg tænker, at mange af jer læsere kan have glæde af inspiration til en vegansk fødselsdagsfest
Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
som fyld i en kødsovs, chilli con carne eller i frikadelleraf fisk, kylling eller oksekød. Når sæsonen for frisk frugt og grønt er gået på hæld og udvalget i grøntafdelingen svinder ind, så gælder det om at fylde køleskabet (og maven) med nye favoritter – hvis du ikke vil kvæles i rodfrugter herfra til april…
Det blev til hjemmelavede fiskefrikadellerlavetaf torsk. Jeg er ikke så tosset med remulade, hvis den ikke er hjemmelavet, så når det skal gå hurtig spiser vi Urtekrams Karry/Mango sauce til, det smager virkelig godt
Fisk kan genbruges i friskefrikadeller eller fiskemousse/ creme til pålæg. Brug gerne toppene af porrer, fennikel, forårsløg, skræller afrodfrugter kan vaskes, tørres og steges til chips