Hvis du vil spare tiden kan du i øvrigt sagtens stege farsen som almindelige frikadeller. Hverdagsmad skal være enkelt, appetitligt og sundt, og i dag deler jeg en opskrift med jer på klassisk farsbrød med et moderne og sundere twist
Fedtfattig feta. et bundt forårsløgog et halvt almindeligt løg. Forleden lavede jeg en ny cous cous salat med skønne kyllinge frikadeller til – meget nemt og sundt
Hak forårsløgog salvieblade fint. Pitabrød medfrikadeller, tomater, peber ogfeta. Jeg brugte frikadeller lavet af sorte bønner, men du kan også sagtens bruge almindelige kødfrikadeller som fyld
Snit forårsløg, chili, fetaog soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen medfrikadellerne
Lad det stå og køle lidt af inden soltørrede tomater ogfeta kommes i og du er klar til servering. Imens hakkes hvidløg, forårsløgog squash i små stykker