F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
D. e. t. l. y. d. r. m. å. s. k. æ. i. g. ,. n. a. u. p. o. I. f. v. h. j. P. V. T. ). b. F. (. 2. -. 3. 5. ø. ½. 4. 1. S. R. L. N. O. . A. C. c. M. ) l
Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller med sovs og kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
kogte eller stegte kartofler. Server frikadellermed persillestuvning og f. Frikadeller og stuvede grøntsager er meget dansk, og en gang i mellem er det lige netop det man har lyst til
Jeg serverede dem med sprød spinatsalat, dampede asparges og nye kartofler. Seneste skud på stammen er disse frikadeller, som er lavet med halvt kød og halvt bønner
Frikadellermed kogte kartofler og brun sauce er en klassisk mormor-ret og kan godt blive lidt kedelig i længden - så det blev frikadellerne, der stod for skud for lidt fornyelse i dag