Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller medsovsogkartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer ogfrikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry ogkartoflermedsovs
Du kan også stadig spise frikadeller, dog ikke uden ændringer, for du skal udskifte løgene med løgtoppe fra forårsløg og hvedemelet med hirse eller glutenfri havregryn
Smag dejen til og begynd at forme frikadellernemed en teske, så de bliver den størrelse, du ønsker. Herved bliver dejen mere medgørligtog smagsnuancerne træder lettere frem