Server til kyllingepølser, frikadeller, kyllingefrikadeller, falafler eller medister. På tallerkenen kommes ½-½ på af din stuvet hvidkål og de friske hvidkål - eller nøjes med ren stuvet
Frikadeller og stuvet hvidkål er en rigtig dansk klassiker, og her får du den i en lettere og mere moderne version med rygeost, soltørret tomat og pinjekerner
Frikadeller, kartofler og stuvetspidskål. Sidste uge inden hverdagen rammer for alvor – og med det mener jeg “ungerne starter i skole igen, vi skal til at overholde sengetider, sørge for lektier og smøre madpakker”
Hvem elsker ikke frikadeller – varme som kolde. Jeg kender INGEN der ikke kan lide frikadeller. Til gengæld kender jeg mange som synes at deres mor lavede de bedste frikadeller i hele verden … eller i hele Danmark i hvert fald
Rør det hakkede kalkunkød med salt. Smag til med salt og peber og muskat nød. Form 10-12 frikadeller og steg i olie ved jævn varme. Snit spidskålen i strimler og damp den mør i vandet under låg i 5 min. Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel til en jævning og jævn stuvningen med det