Frikadeller med svin og kalv opskrifter

Sunde frikadeller

Sunde frikadeller

Varm en pande med olie, form frikadellerneog sæt dem på panden. saltPeberOlie til stegningBland det hakket kød med salt og rør rundt til saltet er opløst
Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

Form farsen til frikadellermed en ske – eller teske, hvis du ønsker minifrikadellerog steg dem i fedtstoffet

Sesam kyllingedeller

Form frikadellermed en ske og vend dem i sesamfrø. Frikadeller er vel bare frikadeller… Vil nogen måske mene
Frikadunser

Frikadunser

Jeg laver altid frikadeller eller kødboller af blandingen af svinogkalv, da jeg syntes at det giver den bedste smag til farsen
Sommertid kalder på dejlig og hurtig mad

Sommertid kalder på dejlig og hurtig mad

Steg rigeligt medfrikadeller, så der er til pålæg og til fryseren. Derfor er det godt af have lækre frikadeller, som ligger i fryseren, lige til at tage op og varme på panden
Frikadeller med bacon*

Frikadeller med bacon*

halv kalv/svin. Bland æg, vand, kernemælk, mel, neliker, allehånde, citronpeber, salt, peber, bouillonpulver og bland det hele godt sammen
Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Dette kommer jeg så ned i en skål, sammen med æg, hvidløg (presset), rasp, havregryn, mælk og selvfølgelig hakket svinekød (helst Kalvog Flæsk hvis man har det)
Frikadeller

Frikadeller

Form pæne frikadellermed en spiseske og kom dem på panden. og hullet fyldt op med mel. Hvis man vælger at hakke selv, kan løget med fordel hakkes med
Fredagshygge!

Fredagshygge!

Sidst blev det til frikadellerogkogte kødboller. Vi var så heldige at være en tur i Bilka, hvor der var sat hakket kalv/svin ned, så det måtte lige en tur med hjem og gøres klar

Frikadeller

Form pæne frikadellermed en spiseske og kom dem på panden. og hullet fyldt op med mel. Hvis man vælger at hakke selv, kan løget med fordel hakkes med