Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friskegrønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Servér salaten til fisk, kylling, kød og grønsagsretter. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Hak dild, purløg og kørvel og vend i salaten sammen med avokado
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Jeg har lavet en smagsfuld dressing til og selvom den virker lidt stærk, så er den ganske fin blandet med quinoaen og de forskellige friske frugt og grønsager i salaten
Grønsalat. Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg. Iceberg Rødløg Agurker Rød peberfrugt Frisk fersken i tern Fetaost 500 g
Frisk timian. De grønne asparges kan passende gøre kødet selskab på grillen. Rens benene på kødet grundigt og vakuumpak det sammen med lidt olivenolie, frisk timian og en anelse salt og peber
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Lækker frisk kyllinge-/hønse. Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner. Så i stedet for den fede tunge traditionelle kartoffelsalat, så er dette absolut min nye yndlings