Pastaretten har en skøn smag af røgetlaksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. I. n. r. e. d. i. s. 1. l. p. o. 5. -. 6. t. k. b. a. (. u. å. f. ). m. c. h. ø. M. 2. ½. æ. F. 0. v. &. 3. j. ,. ". S. y
Friskpasta med laks, spinat oglangtidsbagte tomater. Jeg må nok indrømme, at jeg er en ret stor fan af denne lækre fisk – der er ikke meget, der slår et simpelt stykke frisk, ovnbagtlaks
Skær den røgedelaks i grove strimler og tilsæt den til saucen sammen med ærterne. I går aftes fik vi denne enkle pastaret, som egentlig i følge madplanen også skulle have indholdt rejer
Pasta med langtidsbagte tomater, edamame og citron-flødesauce / Friskpasta med røgetlaks, ricotta og spinat / Linguine med kongerejer, chili, hvidløgog tomater
Lav en italiensk version med chorizo, hvidløg, chili, tomat og masser af frisk basilikum. Pasta med græskarsauce, edamamebønner og parmesan / Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater / Pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater / Pasta med røgetlaks, spinat og ricotta
Det blev til en Blomkålsrisotto (ogalmindelig risotto til mine drenge), der er ret inspireret af en pastaretjeg plejede at lave Hvidvinen der er i er alkoholfri