Når der er et minuts tid tilbage af pastaenskogetid, tilsættes aspargesog sukkerærter til saucen. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter ogasparges, det er vist blevet kærestens hof
Friskpastamedlaks, spinat og langtidsbagte tomater. Jeg må nok indrømme, at jeg er en ret stor fan af denne lækre fisk – der er ikke meget, der slår et simpelt stykke frisk, ovnbagt laks
friskpastamed en citron-flødesauce, langtidsbagte tomater, edamamebønner og ristede pinjekerner. Pasta vendt med hjemmelavet ærtepesto, grønt og langtidsbagte tomater
-) Man kan også anvende friske. Pastamedaspargessovsog røget laks En lille, let ret. Laksmed tomatkompot og grønne aspargesLaks er en fed fisk – dog det sundere fedt – og den smager herligt,
Smager friskog syrligt og i god kontrast til den sprødstegte fisk. Sprødstegt laksmed æblepeberrodssauce, porrer ogpasta Altså laks er bare et hit, no matter what, men især når skindet er som sværen på flæskestegen