Tomatsalaten er et perfekt miks af smag og konsistens, da den indeholder både sødme fra tomaterne, syrlighed fra dressingen og skarphed fra løgene, og derudover indeholder den en behagelig blødhed i biddet i mozzarellaen og tomaterne, og knasende friskhed fra løgene
Mozzarellaen skal være frisk, der er det vigtigste. Italienere serverer traditionelt tomatsalaten ’caprese’ som en antipasto, men den kan også bruges som en vegetarisk hovedret (secondo)
Den giver et dejligt, frisk pift til retten. Tomatsalat smager skønt til næsten alle stegte retter. Jeg har for sjov googlet ”traditionel tomatsalat” og ”klassisk tomatsalat”, og ikke uventet gav det mig flere forskellige opskrifter
Frisk spinatpasta. Min aftensmad har været ganske nemt og hurtig at lave. Michael er ikke hjemme hele weekenden, så lysten til at lave det store måltid har ikke været der
frisk mozzerella. Moderskibet over alle tomatsalater. frisk rød chili uden kerner. sådan står denne tomatsalat beskrevet på the foodnetwork og hold nu da op jeg må tilslutte mig, for mums den er bare god