Det er højsæson for frisktorskerogn. Torskerogn er hurtig og nem mad, det er sundt og lækkert. Hel frisktorskerogn får man i “bukser” hos fiskemanden eller i supermarkeder med fiskeafdeling
En virkelig frisk ret med en fantastisk konsistens. Ristet brød og urter, røget torskerogn og eddike. Se i øvrigt opskrift på æbleskiver med andefyld og eddikepulver, som vi lavede til jul, HER
For hvis man fryser nogle af de friske brød ned, er der hurtigt frisk brød lige når det skal være. Jeg har testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
Dette er en basisopskrift, så du kan sagtens tilsætte fx ærter, soltørrede tomater, krydderurter (fx frisk persille), blomkål, eller hvad søren du ellers kan finde på
Bor du i nærheden af en havn eller kyst, så undersøg mulighederne for køb af frisk fisk. Alle former for fisk tæller med, også fiskefrikadeller, frossen fisk, fisk på dåse som torskerogn, tun og makrel samt skaldyr som rejer og muslinger
Jeg havde også været forbi min svigermor som bor i vedbæk lige til havnen, hvor en masse fiskekuttere står klar tidligt om morgnen og sælger friskfanget fisk
Spis hørfrø og sesamfrø, friske, økologiske og friskkværnede som drys i smoothies mm. D- vitamin findes i torskelever, levertran, fed fisk, torskerogn og æggeblomme
tørret eller frisk dild. Søndagshygge med torskerognssalat og knækbrød med ost – dog ikke samtidig. Til min eftermiddagssnack havde jeg bagt knækbrød efter en opskrift, jeg tidligere har blogget om
Hakke dild – frisk eller tørret. More from my siteKylling i flødesauceBlomkålsmos med hakkebøf, løg og champignon – opskriftMad til baby – grødMad til baby – hvad har jeg gjort