Her kommer et forslag til en dejlig forfriskendetunsalat. Så er påskeferien godt i gang. og der er tid til dejlige gåture i det gode vejr, tid til at læse avisen eller en god bog, tid til god mad og tid til samvær med familien
Denne tunsalat med hytteost, sprøde æbletern og frisk persille ovenpå en skive ristet rugbrød kan virkelig peppe en ellers lidt kedelig rugbrødsmad ret meget op
Madpakken bliver bare en anelse mere frisk og spændende. Tunsalat er et klassisk frokost hit for mig og oftest lidt mere spændende end en klapsammen med leverpostej
Tunsalaten serveres enten i en bolle sammen med rucola og et godt drys granatæblekerner. 1 lille potte med frisk purløg eller dild, eller gerne begge dele. 1 lille potte med frisk purløg eller dild, eller gerne begge dele
store tortillapandekager frisk salat tomatskiver friske spirer Fremgangsmåde Hak rødløg, bladselleri, gulerod og solsikkekerner godt igennem i en foodprocessor
serveres med tunsalat. 100 g frisk spinat. REKLAME for Gram. Så kom vi igennem sommeren, skolen er startet og madpakkerutinen er efterhånden så godt i gang igen, at man godt kan begynde at være lidt mere kreativ end bare de velkendte rugbrødsmadder, eller hvad
Jeg har bare fundet denne salat super nem og spiser den engang imellem, når arbejdet for eksempel har taget til for meget hul på min aften… Og hvis man som mig ikke kan spise brød til – jamen så kan jeg kun fortælle, at denne grønne tunsalat smager rigtig dejlig med nogle friske cherrytomater fra stilk J
½ finthakket frisk chili. Efter min kæreste er blevet vegetar har han efterspurgt tunsalat, så eksperimentede lidt i køkkenet og kom frem til denne veganske ”tun”salat med blandt andet kikærter, vegansk mayonnaise, chili og majs