M. i. n. y. d. l. g. s. a. w. c. h. å. r. j. e. k. ø. b. f. æ. o. F. -. m. t. v. R. u. S. B. 4. V. 2. 0. p. 7. 5. ½. 1. ,. K. H. L. Æ. P. T. N. E. 3. (. ). 6. /. D. n l
Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. 250 gr dadler u/sten200 gr groft kokosmel2 æg Ca. 250 gr dadler
Jeg har her valgt at komme dem ovenpå en salat med masser af friske og let syrlige granatæbler. Jeg er ret vild med kombinationen af dadler fyldt med gedeost, rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så de bliver sprøde udenpå
Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i blenderen. 122 friskedadler. 1Til 22 stk 80 g havregryn 80 g mandler 22 friskedadler 3 spsk romessens 2 tsk vaniljepulver 4 spsk kakaopulver 2 spsk kokosmel Pynt kokosmel FedtfattigKom havregryn og mandler i en blender eller minihakker, og blend det til helt fint ’mel’
friskedadler. Ovnbagt grød med æbler og dadler (4 pers. 40 g friskedadler. 1/3 af æblet i tynde både til pynt på toppen og resten i små tern, hak nødderne groft og skær dadlerne i mindre stykker
Tag cirka halvdelen af grydens indhold i en blender, en minihakker eller en foodprocessor og blend det sammen med de friskedadler (husk at tage sten ud)
Spidskålet bliver hurtigt svitset på panden, så det er lunt men stadig sprødt og knasende, og så bliver det vendt med saftige æbler, masser af frisk mynte, søde dadler og ristede sesamfrø, og det smager virkelig skønt – sådan lidt mellemøstligt inspireret