V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Hæld væsken fra asparges og champignon glassene i en gryde, hæld indholdet i en skål for sig selv og stil til side, tilsæt bouillon til gryden og kog det op
Skræl de hvideasparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Har du en aspargesgryde (eller anden passende gryde, hvor kunststykket kan lade sig gøre), så du kan koge selve dine asparges uden at hovederne koger med, så er det allerbedst
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. 400 g friskehvideasparges. Kom så dine asparges på panden, og giv dem en omgang varme i yderligere 3-4 minutter. 400 g friskehvideasparges
Vi taler her butterdej med hjemmelavet rejesalat, grillede hvideasparges og friske krydderurter. Skræl halvdelen af de hvideasparges, knæk bunden af og kog dem i saltet vand i ca
Derfor står menuen i dag på en super nem lakselasagne med asparges, røget laks og dild. Det er endelig ved at blive meget lysere, varmere og solskinsrigt udenfor, og derfor tænker jeg, at madplanen i denne omgang skal afspejle det
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen