store tortillapandekager frisk salat tomatskiver friske spirer Fremgangsmåde Hak rødløg, bladselleri, gulerod og solsikkekerner godt igennem i en foodprocessor
Når vi har mexicanske wraps på menu’en laver jeg altid fyld, tomatsalsa og quacamole fra bunden af friske råvare, men brødende er det eneste jeg har købt færdigt
Nå, men så faldt jeg over en opskrift hos Familiejournalen på wraps med makrel. Jeg rullede ikke min tortilla sammen om fyldet, men lagde i stedet fyldet oven på tortillaen
- og en meget nem, hurtig og ikke mindst mættende retJa og sund er den bestemt heller ikke, men da vi jo ikke fik spist alle vores tortillas den anden dag, da vi lavede wraps, ja så kunne de nemt forvandles til en let og hurtig aftensmad her til aften
De både fylder godt, men oser også af god smag og friske råvarer. tortillawrapsPisk olie, æg og cheasy fraiche sammen og tilføj herefter mel, bagepulver og salt
rester) eller friske (læs. Man kan sagtens bruge købe-tortillas i stedet, men kikærtewrapsene er altså super nemme at lave, og med deres lidt crunchy skorpe er de vildt nemme at håndtere, når man spiser dem stående
Kidneybønnedip er også lækker i lune pitabrød eller wraps, eller mellem to tortillas i en sprød quesadilla med revet vegansk ost, tomatskiver og frisk spinat
Vi startede med at bestille en kæmpe skål med hjemmelavet guarcamole med friske koriander (bestem selv hvor stærk den skal være) og dertil hørende tortilla chips
Som jeg har skrevet om før, har man den gode vane i Mellemøsten og længere østpå at servere en tallerken med friske krydderurter og radiser før måltidet
En af mine favoritter på madpakken er en tortilla med noget lækkert fyld. Derfor fylder jeg gerne tortilla'en lidt mere moderat og spiser grønsager ved siden af som tilbehør