Friterede rejer opskrifter

NOMA

NOMA

Rejer og brunet smør. En tjener fortalte os, at rejerne nogle gange hopper ud på bordet, så man skal være hurtig om at snuppe dem
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
På fisken igen igen!

På fisken igen igen!

Men det blev til Moulles Marines med husets fritter, moulles farci og pil selv rejer. Men maden kommer på bordet og alt om kedelig brød og mayo er glemt igen, fantastisk velsmagende muslinger i en lækker suppe, moulles farci med den sprøde overflade og pil selv rejer (disse er ikke på kortet, men kan som regel bestilles alligevel) og til sidst nogle utroligt sprøde fritter, nok de bedste jeg længe har fået

Rejse- og spiseguide til Thailand

Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudler med kylling, rejer og peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder
Madplan Uge 4

Madplan Uge 4

Rejeroulade i savoykål med spelt-otto. Hak de optøede rejer og bland med løg og fennikel. Server rejerouladen i sushi-skiver med speltkerner vendt med peberfrugter og rapsolie
Penang (Phanaeng) karry

Penang (Phanaeng) karry

chili, fiskesovs, kaffir, karry, kokosmælk, kylling, limeblade, oksekød, penang, Phanaeng, rejer, svinekød 3-400 gr kylling (eller andet kød)
Rød karry (Red Curry)

Rød karry (Red Curry)

Jeg har prøvet denne ret med både gris, rejer, kylling og oksekød. oksekød (eller gris, kylling og rejer)
Svinemørbrad med kokos i wok (LCHF)

Svinemørbrad med kokos i wok (LCHF)

Rejer i chili-fløde-spinat sa. Godaften. Et lille hverdagsindlæg – eller rettere – en ret, der kan laves i en travl hverdag og varieres i det uendelige
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

fiskesuppe (krebsebisque med laks, sej, rejer og krebsehaler) med hvidløgsbrød. torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce
I'm back!!

I'm back!!

Havkat, laks, skrubbe, rejer, krebs, jomfruhummer, krabbe og meget mere. Og disse kæmperejer i skal var fantastiske