Frittata æggekage opskrifter

Frittata med spinat, broccoli og chorizo

Frittata med spinat, broccoli og chorizo

fremover må jeg nok kalde mine ”æggekager” med fyld for frittata. Jeg har egentlig altid troet at æggekage bare var det danske navn for den
Frittata med broccoli og skinke

Frittata med broccoli og skinke

Steg frittataen til den er fast ved svag varme ca. Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg
Æggekage med pølse og hericots verts

Æggekage med pølse og hericots verts

I Italien er det en "frittata". Der findes virkelig mange varianter af den gode æggekage, og de fleste lande har deres eget navn for retten baseret på æg
Frittata

Frittata

Frittata er en italiensk omelet – nogen kalder det en æggekage. Men efter min bedste overbevisning er der mel i en kage – også en æggekage – det er der ikke i en omelet
kartoffelfrittata

kartoffelfrittata

Lad frittataen køle af, og server den evt. Skær bunden af svampene, og skær dem i skiver. Skyl og nip bønnerne
Frittata / æggekage

Frittata / æggekage

Let lækker æggekageMed pølser og peberfrugtEn lille let, og hurtig ret til 1 person, som ikke tager meget mere end 30 min. Når æggekagen, har dannet sig en fin lille skorpe, så drys med revet parmesanost og mozzarella, og kom hele panden i en 200 grader varm ovn (180 grader hvis det er varmluft)og lad det blive derinde, indtil osten har fået en fin brun farve
Frittata

Frittata

Frittata er en slags æggekage og fyldet kan være grøntsager, pølse, skinke. Jeg har endnu engang lavet en rigtig god frittata