Du kan vælge at trille farsen til de traditionelle kugler og stege dem i friture, men jeg vil nu helt klart anbefale dem her som lækre falafelbøffer helt uden olie – for eksempel som her serveret på hjertesalat og toppet med tahindressing, hoisin, shirasha, frisk persille og cherrytomater
Kikærter, friture, masser af krydderier og god dressing - så bliver det ikke bedre. Her kommer et bud på en relativt traditionel falafel, som smager rigtig godt - især med en god salat og dressing som fyld i pitabrød
Dog lavede jeg dem i en æbleskivepande i stedet for at tilberede dem i friture. Vi lavede fredagshygge-mad i går og menuen blev nogle virkelig lækre falafler i pitabrød med salat, agurk, tomat og hvidløgsdressing
Kikærter, friture, masser af krydderier og god tahindressing - så bliver det ikke bedre. Her kommer et bud på en relativt traditionel falafel, som smager rigtig godt - især med en god salat og tahindressing som fyld i pitabrød eller fladbrød