Fromage blanc kvark opskrifter

Tebirkes

Tebirkes

Tilsæt gærblandingen sammen med salt og sukker, æg og kvark. Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromageblanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud. 1 dl kvark
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Blend løg, svampe, æggeblomme, fromageblanc med italiensk pølse, estragon og persille til en fars. Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromageblanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint