Fromage blanc opskrifter

Tebirkes

Tebirkes

Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromageblanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Blend løg, svampe, æggeblomme, fromageblanc med italiensk pølse, estragon og persille til en fars. Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromageblanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint
Fedtfattige gulerodsboller

Fedtfattige gulerodsboller

Herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg, hvorefter blandingen piskes godt sammen. 100 g fromagefrais/blanc 0,5%. 100 g fromagefrais/blanc 0,5%

Kold kartoffelsalat

3 dl FromageBlanc. Kold kartoffelsalat er fremragende som tilbehør til grillmad. Læs også. Kartoffelsalat

Rødbedesalat

Fromaige frais eller fromageblanc blandes med de øvrige ingredienser og smages til. 1. Rødbederne rives fint

Æblesalat

450 g FromageBlanc. 3 stk Æble / æbler. 0,75 tsk. Salt, groft. 1 tsk. Karry, pulver. 1 stk Rødløg. 4 stk Bladselleri (stænger)

F

fromageblanc (froh-MAHZH BLAHN) - Also called fromage frais. fromage bleu - Also called bleu cheese. fume blanc (foo-may-blahN) - It is the word used in the United States for Sauvignon Blanc

B

bleu cheese - Also called fromage bleu. Blanching is used to loosen skins of fruits and vegetables or to prepare them for more cooking by another method