Majs Rødløg Alm løg Rød peber Gul peber Flå tomat Knust hvidløg Salt Peber Sukker Tex mex krydderi blanding Alt skæres i mindre lige store stykker og steges påpanden ved svag varme
Overhæld de frosneedamamebønner med kogende vand og lad dem trække i et par minutter. grove ris, stegt kylling, edamamebønner, agurk, pære og feta vendt i en senneps/citrondressing og toppet med ristede græskarkerner
Frosnebønner kan også bruges. grønnebønner har aldrig været en af mine favoritter. ikke leve af bønner alene, så der blev også lavet grønsagsrøsti med fetaost
Frosne ærter og bønner. Så forbered dig ved skære løget i strimler eller tern i forvejen og sæt alle ingredienserne frem, så du hurtigt kan mikse sammen dem påpanden
Læg de frosnebønnerpå rist med bagepapir under og dryp olie og drys salt over. Steg baconstrimler og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, så det værste ‘dryp-fedt’ suges… Form og steg hakkebøffernepåpanden fra baconen – så slipper du for at bruge yderligere fedtstof
½ dl frosne ærter. Disse fyldte peberfrugter er helt perfekte at lave når man har en masse forskellige grønne rester i huset, da der skal “en smule af en masse” grøntsager i