De frosne glas tages op af fryseren ca. Denne nicecream med kirsebær og lakrids lavede jeg forleden og den smager så godt og køler dejligt i denne sommerhede
Som sødning har jeg brugt frosne bananer, lidt kokossukker og vanilje. Da vi i weekenden var en tur i sommerhuset gjorde vi holdt ved en af vejboderne på Fyn og heldigvis var der stadig masser af mørke lækre kirsebær
Et tip – Gem dine Kirsebær til Jul. 100 g, Frosne Hindbær 1 Lime. Varm de frosne hindbær og saften fra 1 lime i en gryde, indtil det ligner hindbærmarmelade
Jordbærrene kan selvfølgelig erstattes af kirsebær, hindbær, blåbær osv. – 100 gram jordbær (både friske og frosne kan bruges). 100 gram jordbær (både friske og frosne kan bruges)
Når kalenderen siger januar, og vejret udenfor kun kan præstere dis og tåge – så er det skønt at besøge skattekammeret og fremdrage en pose frosnekirsebær, plukket i mandens jagt remisse, dengang kalenderen sagde sol og sommer og temperaturen sagde noget helt andet end i dag
Hvis man har frosset hindbær ned fra hindbærsæsonen, kan frosne. Dejlig is med kirsebærvin. og kirsebær. Man kan også bruge kirsebærsauce med mange kirsebær, men
Tilsæt frosne hindbær (eller kirsebær sauce) i en gryde. Du kan også bruge fuldkornskiks til bunden og bruge en kirsebærsauce på toppen for en mere traditionel og julet udgave
Det er jo blevet sådan at vi som forbrugere, har lært af dem som producere og sælger os fødevare, og af dem som sælger frysere, at det er godt at købe store portioner, at have is i vores fryser, at bruge frosne grøntsager og frugter, – at en fryser er nødvendig i den private husholdning – i sådan en grad at, at jeg vil påstå at alle private husholdninger har såkaldte ”fryseposer” eller fryseegnet plastikbokse
Og selvom du sagtens kan bruge frosne jordbær og ærter, så gør mig en tjeneste at lave den nu, hvor der stadig er danske jordbær og friskbælgede ærter i sæson