Frosne perleløg opskrifter

Coq au vin

Coq au vin

Tilsæt bacon, perleløg, champignoner, vin, bouillon og krydderier og hakkede krydderurter. 1500 g100 g bacon15 g smør15 perleløg – det kan være svært at finde rå perleløg, men de findes frosne, og så er de pillede. Kom smørret (15 g) i gryden, og brun perleløg og de rensede champignoner (hele) i et par minutter, hvorefter de tages op
Ko au Vin

Ko au Vin

Tag baconternene op fra gryden og steg champignon og perleløg i en fem minutters tid. 150 g frosneperleløg 150 g bacon i skiver 250 g champignon 3-4 fed hvidløg Ca

Syltede løg

Kniber det, kan du bruge de frosne. Udover at løgene skal pilles, kan det faktisk også være svært at finde ferske perleløg
Cowboykylling og hornvioler

Cowboykylling og hornvioler

Et stort løg i tern eller et par håndfulde frosneperleløg. Hak løget og bland det med de frosne majs i et ovnfast fad
Mørbradgryde med chorizo

Mørbradgryde med chorizo

Kom mørbraden tilbage i panden og tilsæt perleløgene. madlavningsfløde 8%2 dl vand½ bouillonterning svinekød1 tsk tørret oregano1½ dl frosneperleløgTilbehør Kogte ris - vælg den type du bedst kan lidtGør alle ingredienserne klar
Bønnefritter med chili

Bønnefritter med chili

Tag de frosne bønner direkte fra fryseren og fordel olie og krydderier på bønnerne. Chilifritter og sauce med bacon/perleløg og champignons samt svinemørbradbøffer
Okseragout

Okseragout

Tilsæt karotter og perleløg og lad det simre endnu ½ time. Okseragout 4 portionerHele portionen indeholder 35 propoints1 spsk olie400 gram oksekød i tern eller strimler1 finthakket hvidløg1 spsk hvedenel1 lille dåse koncentreret tomatpure5 dl vandSaltPeber800 gram små skrællede kartofler300 gram karotter (små frosne gulerødder)300 gram perleløg300 gram ærterBrud kødet og hvidløget i olien i en gryde. 300 gram perleløg

Boeuf Bourguignon

I mellemtiden ordnes løgene, såfremt de ikke var købt frosne, og champignonerne. perleløg. Soigner inderlåret for sener og fedt og skær den i store stykker, som vendes i mel

Carapulka med Ris pilaw

Perleløg hældes ved, inden det er mørt. 750g svinekød1 stort løgLidt karry og paprika250g frosneperleløg150g bacon250g cocktailpølser1 dl fløde100g champignonerReven stærk ostLidt mel til jævning1l bouillonSmørKød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry