Til frostingen. Bland først smør og flormelis. Mens kagerne bager kan du lave frostingen. 200 g flormelis. 50 g mascarpone. Køl frostingen ned i 15 min
På grund af den naturlige mascarpone-mangel i mine nærbutikker kunne jeg ikke lave den oprindelige creme fra opskriften, så jeg smed bare en vanillefrosting på
Det er samme opskrift som mine gulerodscupcakes, dog er frostingen lidt anderledes her og jeg synes faktisk den er bedre, så den vil jeg nok bruge fremover på cupcakes også
500 g flormelis. 210 g cream cheese (fx mascarpone eller philadelphia). Lav cheese cream frosting ved at røre flormelis, smør og cream cheese sammen til massen er let og homogen (ca 5 min med en elpisker eller røremaskine). 500 g flormelis. 210 g cream cheese (fx mascarpone eller philadelphia)
Tilsæt så det sigtede flormelis, og pisk igen. Jeg bagte både en kage og nogle muffins med den her opskrift, og begge var dejligt svampede og havde en fyldig smag af kanel og hakkede valnødder, der gik godt med den friske lime-frosting
Mascarpone piskes imens flormelis tilsættes gradvist. Hvis man tilsætter mere mælk bliver frostingen selvsagt mere flydende, hvis man tilsætter mere flormelis bliver den mere fast
Pisk flormelis i lidt efter lidt, og tilsæt vaniljesukker. Pisk mascarpone og passionsfrugt-saften. Jeg lagde hjernen lidt i blød for at finde på en ny frosting-smag, og jeg kom på den idé at jeg ville prøve at lave frosting med smag af passionsfrugt
MascarponeFrosting. I en anden skål piskes mascarpone og flormelis indtil massen er blød og jævn. Fold derefter den resterende flødeskum i mascarpone massen og vend det forsigtig indtil det er jævnt og cremet
Flormelis tilsættes lidt ad gangen, og der piskes til frostingen er jævn. Hvis man er en sukkergris (ligesom jeg er), vil man ELSKE disse cupcakes (især frostingen
Rør flormelis efter smag i frostingen, og tilsæt. Jeg fik lige lyst til at bage, og efter at have skabt et hurtigt overblik over hvad jeg havde i mit køkken, blev det til cupcakes med rosiner og mascarponefrosting med romessens - især frostingen blev overraskende god
Pisk flormelis i lidt efter lidt, og tilsæt vaniljesukker. Pisk mascarpone og passionsfrugt-saften. Jeg lagde hjernen lidt i blød for at finde på en ny frosting-smag, og jeg kom på den idé at jeg ville prøve at lave frosting med smag af passionsfrugt
Mascarpone piskes imens flormelis tilsættes gradvist. Hvis man tilsætter mere mælk bliver frostingen selvsagt mere flydende, hvis man tilsætter mere flormelis bliver den mere fast