Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Frugtkødet er gulligt og meget appetitlig. Denne smoothie er virkelig forfriskende og skøn i smagen. Den tager ingen tid at tilberede og et godt alternativ til morgenmaden
Frugtkød fra en mango. NU3 har spurgt om jeg vil deltage i en Smoothielicious konkurrence, hvor alle deltager skal dele deres favorit smoothies, hvilket i sig selv kan være en svær opgave at gøre
Som jeg ofte gør, har jeg brugt frugtkødet (pulpen) fra min slowjuicer for at mindre madspild. Kom frugtkødet i og rør godt rundt, så det bliver jævnt fordelt i dejen
Min slowjuicer tillader en smule frugtkød i juicen, hvilket jeg ikke er til. Jeg sætter derfor en si over den kande der kommer til at indeholde juicen, så det sidste frugtkød bliver fanget i sien
Når man først har sorteret frugtkødet og skallerne for sig, så skyller man dem i koldt vand og renser dem for yderligere kerner så de kommer til at se således ud
Skær avocadoerne over, fjern stenen og løsn frugtkødet fra skallen med en spiseske. Skær skrællen af grapefrugterne med en skarp kniv og sørg for at fjerne alt det hvide helt ned til frugtkødet