Fuldkorn hvedemel opskrift til brod opskrifter

Hvidløgs brød

Hvidløgs brød

Hvad er bedre som tilbehørtil bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Fuldkorns Gnavebrød

Fuldkorns Gnavebrød

hvedemel+ kerner og frø til drys (efter eget valg)Rør gæren ud i det kolde vand og kom olie, sukker og salt op i også
Lækkert brød kort forberedelsestid

Lækkert brød kort forberedelsestid

Stil dejen til side til næste morgen. 150g fuldkornshvedemel. 700g hvedemel. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk
Lækre Fuldkorns Burgerboller

Lækre Fuldkorns Burgerboller

Denne opskrift har relativ korte hævetider og giver et super lækkert resultat. Til sidst skal du have dejen ca
LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

tilsæt evt. Hvis dejen virker tør, tilsæt mere yoghurt. brødet skal bages midt i ovnen i cirka 30-35 minutter eller indtil skorpen er sprød og gyldebrun. 75 g fuldkornshvedemel. 1 dl oliven olie (1/3 til pensling)
Glutenfrit brød

Glutenfrit brød

Mærk efter, om der ikke er forskel på hvidt brød/pasta og på fuldkorn. Derudover er der noget i det hele korn, som hjælper til nedbrydelsen af gluten, som bliver fjernet når man laver hvidt hvedemel
Mangekerne brød

Mangekerne brød

Grovbrød med masser af kerner og fuldkorn. eller til skorpen er helt mørk. 250g fuldkornshvedemel. 600g hvedemel. Stil lunt og lad hæve til dobbelt størrelse tager mellem 1,5-2 timer ca
Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

frøhvide – denne har et højt indhold af stivelse og er egentlig det hvedemel består af. Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook
Mørkt brød farvet med malt – er det sundt?

Mørkt brød farvet med malt – er det sundt?

brødfuldkornKostfibrenøglehulsmærket. Hvis indholdet af hvedemel er højt (hvis det står tidligt i ingredienslisten), så er næringsværdien af brødet tilsvarende dårligere
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Det her er grundopskriften, men jeg har flere gange lavet brødene med kerner, fuldkorn, soltørrede tomater, pesto og lign
Bananmuffins med fuldkorn og chokolade

Bananmuffins med fuldkorn og chokolade

Hvid hvedemel er fuldkornsmel modsat hvad mange tror, når de hører det. Hvid hvedemel. Denne opskrift på bananmuffins er til dig, der gerne vil redde det sidste ud af de brunplettede bananer der ligger på køkkenbordet
Det Nye Brød fra HTH

Det Nye Brød fra HTH

Bland så fuldkornshvedemel og almindelig mel i og bland godt sammen og tilsættil sidst salt og bland det hele grundigt
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel. Rør dejen ud til den er ensartet og hænger sammen i en stor klump
Chiaboller

Chiaboller

Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de med olie og drysses med favorit krydderier og groft salt
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Jeg har her lavet dem i en grov udgave med en masse fuldkorn, så de mætter dejligt og bidrager med kostfibre