Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Rør fuldkornsmel i. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2,5 dl fuldkorns majsmel. 2 dl fuldkorns rismel. Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. 2,5 dl fuldkorns majsmel. 15-18 boller
Til pandekagerne har jeg brugt hvid hvede, der er fuldkornsmel uden, at du opdager det. For et par uger siden havde jeg inviteret min familie til brunch i lejligheden, og selvom jeg gerne ville holde det lidt simpelt, ville jeg alligevel gerne lave noget lækkert og noget lidt andet end de klassiske boller, juice, æg, bacon og wienerbrød