Brug burgerbollerne til hjemmelavede burgere eller til sandwichbrød i madpakken. 300g fuldkorns durum (alternativ 150g grahamsmel, 300g hvedemel). 300g fuldkorns durum (alternativ 150g grahamsmel, 300g hvedemel)
Det er også muligt at medbringe rejesalaten og putte den på sandwichbrødet kort før den skal spises. Læg salat på to skiver brød, læg tomat over og fordel rejesalaten derover
Server pestoen på pizza, til brød, i en wrap, en sandwich eller i en pastasalat. Det gik op for mig i sidste uge at jeg slet ikke har delt min yndlings pesto her på bloggen
Ovenfor ser du et billede, hvor jeg har brugt den som sandwich med laksedeller og grønt i. man fjerner både ris, brød, kartofler og pasta fra kosten, som ellers altid har været en stor energikilde i den danske kost
Smør hver salat på to stykker brød i et tykt lag og læg de resterende stykker brød ovenpå. Jeg har lavet tre sandwichsalater og smurt små hyggelige sandwiches, som er lige til at spise på altanen
Søndag vil jeg lave “ice cream sandwiches” af hjemmebagte cookies og is lavet på banan, mums. Den er vildt inspirerende og spækket med smukke billeder og lækre sunde opskrifter på kage, brød, is og meget mere
Fuldkorns mel som du lige selv føler for. Og hvis du vil lave sandwichbrød, pitabrød eller burgerboller, laver du selvfølgelig større boller, og så kan du med fordel trykke dejen lidt flad på bagepladen (igen brug en våd ske, ellers bliver det noget værre noget)
Den er kraftigt inspireret af rugbrødssandwichen med laks, hytteost og avokado på caféen Cuckoos Nest i Odense, der bestemt er anbefalelsesværdig hvis man besøger Odense
Middagsmaden blev knækbrød med makrel i tomat - kan desværre stadig ikke rigtig spise andet - så aftensmaden bestod igen af fuldkornssandwichrugbrød (blød konsistens, større mængde fibre og fuldkorn end det meste rugbrød) med makrel i tomat og et æble
Derudover er den rig på fibre, da den indeholder en del fuldkornsprodukter. De kan give børnene både fibre, proteiner og fungere fuldstændig ligesom en sund sandwich
I det her brød indgår rugmelet sammen med fuldkornsemmer og speltmel til at give et rustikt, kraftigt og groft sandwichbrød som alligevel er ret luftigt på grund af den lange hævetid