En helt klassisk andesteg fyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften. Fyld den herefter med æbletern og svesker og luk den med kødnåle
Fyld den med svesker og æbler. En håndfuld svesker. Så snart jeg finder ud af at lave skindet sprødt så skal jeg nok smide en udførlig opskrift på bloggen
Fyld anden med æbler, svesker og appelsin og luk den med et par kødnåle. Tricket med at fylde lidt suppe-urter i drypbakken dur fint til alt muligt andet også
Fyld anden med svesker og æbler og læg den med brystet nedad på risten. 500 g udstenede svesker. 500 g æbler i både. 500 g udstenede svesker. 500 g æbler i både
Fyld det med æbler og svesker. Kartofler, både brune og hvide, rødkål (lav det mindst dagen før), æblerne og sveskerne fra anden, den gode andesovs og selvfølgelig asier og tyttebærsyltetøj
fyld den med svesker og æbler. fylde op i de magre januardage. Skær æblerne i små terninger. I første forsøg var den halvrå og sej, fordi jeg ikke havde fulgt opskriften