Bare fra jul hvor den var alenlang også til nu hvor den næsten ingenting fyldte. Man skal være forsigtig for der kan nemt gå hul på dem, og så fiser alt det lækre fyld ud
Til dine fyldtechokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
Fyld. Tilsæt smæret og hak ud i melet til det ligner brødkrummer. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Fyldtechokolader hører bare julen til. Ellers fyld helt op til kanten med nougat. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokoladetilbagetil at lave bunde med
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Da der både er kokos i dejen, og i fyldet, smager den meget af kokos. Sidste år til min fødselsdag lavede jeg en chokolade og valnødder tærte som var et stort hit