Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Forslag tilfyld. Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Når jeg laver vietnamesiske forårsruller kan jeg godt lide at der er masser af smag i fyldet – derfor tilsætter jeg både mynte, frisk koriander, saltede peanuts og sød mango
Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Det fyld der er tilbage kan serveres tilforårsrullerne evt. Tag det derefter over på en anden tallerken og placer en klat fyld næsten i midten af rispapiret
Fortsæt, til der ikke er mere filodej og fyld. Svits det i lidt olie på en pande, til det er gyldent. Fold forårsrullerne sammen ved at begynde at rulle dem lidt sammen
Fyld. Vegetabilsk olie (til stegning af rullerne). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet