Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Sprøde, friske og smagfulde forårsruller med lige præcis det du ønsker at fylde dem med. I disse har jeg lavet fyld af tofu, hvidkål, gulerødder, skarlotteløg, hvidløg, tofu og grønne ærter
Fyldet er nemlig svøbt i rispapir – kinesisk tror jeg, og meget meget sundt og lækkert. Ergo, må det altså være tid til en udvidelse og en udforskning i mit forhold tilforårsruller
Lav så fyldet, så du er klar til at folde rullerne bagefter. Jeg er egentlig ikke den store fan at de stereotype friturestegte købe-forårsruller, hvor al fyldet har den samme brune farve…
Læg en smule fyld i den ene ende på midten. Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – rå eller tilberedte