Forårsruller med hvidkål, porrer eller forårsløg (afhængig af sæson) og sojagranulat. En times tid senere kan du begynde at snitte porrer/forårsløg og hvidkål fint
Lidt fint snittet hvidkål. Løg og hvidløg svitses i lidt margarine til løgene er blevet gennemsigtige. Kødet tilsættes og når det er brunt tilsættes resten af ingredienserne
½ kg hvidkål. ½ kg hvidkål. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
1 hvidkål. Haslund 1 hvidkål. Så er der smukke sunde wraps. Som nogle måske så i går, stod aftensmaden på den lette og sunde omgang Karrykål med oksekød
Snit hvidkålen fint og kom den i gryden til kødet. 1 helt lille hvidkål. 1 helt lille hvidkål. Nem og lave og smager rigtig dejligt - du kan gøre retten mere eller mindre stærk efter smag
I dag er det pandekagens dag eller bare pandekagedagen, som den også kaldes. Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)