Fyldt kylling opskrifter

Fyldt kylling fra Burma

Fyldt kylling fra Burma

Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. 1 hel kylling
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Kylling i ovn – Når du tilbereder din kylling i ovnen, har du mulighed for at opnå et særdeles velsmagende resultat
Fyldt avocado med krebsehaler

Fyldt avocado med krebsehaler

Kylling, fisk, ko og gris. Nem og hurtig snack eller forret – Fyldte avocado’er til to. Jeg har længe tænkt på at lave fyldte avocadoer, men ideerne strakte sig ikke længere end til en rejecocktail
Kylling med mortadella, mozzarella og brød med trøffelpolenta og -støv

Kylling med mortadella, mozzarella og brød med trøffelpolenta og -støv

Krydr kyllingen med salt og peber og en smule olivenolie. Halver herefter kyllingen, som lægges derpå. 2 kyllingebryster med skind (jeg brugte de tiloversblevne fra denne ret). Ind i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter eller til kyllingen er gennemstegt, men ikke tør. 2 kyllingebryster med skind (jeg brugte de tiloversblevne fra denne ret)
Fyldte snackpebre

Fyldte snackpebre

Valget faldt på kyllingefars med frisk basilikum - men farsen kan også sagens laves med hakket svin/okse-kød
Kyllinge Cordon Bleu ANNO 2015

Kyllinge Cordon Bleu ANNO 2015

Kyllinge eller Kalkun Cordon Bleu er traditionelt fyldt med en skive skinke og ost. Skær igennem kyllingebrystetenes midte, og næsten ud til den anden side af skindet
Gratineret fyldt hokkaido græskar

Gratineret fyldt hokkaido græskar

Hytteost gratineret kylling me. Retten består af en halvt hokkaido græskar fyldt med en rest kødsovs fra dagen før – du kan også sagtens bruge andet fyld som fx Chili con carne
Kyllinge Cordon Bleu Anno 2015

Kyllinge Cordon Bleu Anno 2015

Kyllinge - eller kalkun - gordon bleu, er traditionelt fyldt med skinke og ost. Pensl toppen af kyllingen med lidt æg, som du har rørt til en homogen masse i en lille skål/et glas
Kylling i karry

Kylling i karry

Til efteråret skal K på studietur og her har jeg planer om at fryseren skal være fyldt med nemme lækre retter lige til at varme op
Fyldt aubergine

Fyldt aubergine

Hak alle grøntsagerne og kyllingen fint, og kom det op i en skål. Kom fyldt i de to halve auberginer, så det stikker lidt op over kanten – resten af fyldet fordeles på bagepapiret, rundt om auberginen