Du kan lave helt din egen opskrift efter smag og behag, og hvad du lige ligger inde med af fx krydderurter (fx persille, rosmarin, basilkum, oregano), løg, hvidløg, citron, lime, soltørrede tomater, ost (fx feta, parmesan), svampe
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
De er krydrede, saftige og fyldtmed smag og en cremet tomatsauce til. Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Rul hver mørbrad ind i godt med bacon. Fordel godt medfeta i hver. Det sidste var lidt et forsøg - men vi blev positivt overraskede, for det var faktisk den med mynten, der smagte bedst