Fyldt mørbrad på pande opskrifter

Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Den røgede svinemørbrad skæres i grove tern, og steges sprødt en pande. Hakket løg og hvidløg klares panden, hvorefter den resterende halvdel af svampe og bacon tilsættes
Mørbrad i Butterdej med Svampe

Mørbrad i Butterdej med Svampe

Krydr mørbraden med salt og peber og brun den i olie en stor pande. Læg mørbraden svampene og læg resten af svampene over
Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Samtidig har jeg fryseren fyldt med brunkagedej, som kun venter at blive bagt. hver anden skive mørbrad ligges en skive af den friske mozzarella og et par basilikumblade
Koteletter med ostefyld

Koteletter med ostefyld

Helstegt mørbrad med fyld Vi lod husets unge kokke-/tjenerstuderende bestemme fyldet i den ene mørbrad, og valget faldt
Svinemørbrad med krydderurte fyld

Svinemørbrad med krydderurte fyld

Steg den sprød en pande, hele vejen rundt. Søndag kan man bruge lidt mere tid at tilberede maden, så der blev kælet for detaljerne i dag
Svinemørbrad og kål med æbler

Svinemørbrad og kål med æbler

Brunes af en pande ved høj varme, så den. lækker svinemørbrad anrettet sauterede kål, æble og porrer
Fyldt svinemørbrad med sellerikroketter

Fyldt svinemørbrad med sellerikroketter

Mørbraden brunes en pande i lidt fedtstof og tages af varmen. Fordel kroketterne med en ske en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca

Estragon svinemørbrad.

Hæld fløden den varme pande og kog den op. Smør Dijonsennep den ene side og drys med estragon den anden side
Nem aftensmad x2

Nem aftensmad x2

Forleden aften fik jeg lavet en dejlig omgang fyldtmørbrad. Skær mørbraden langs, men skær ikke helt igennem
Tri Tip af Amerikansk Angus (Cuvette)

Tri Tip af Amerikansk Angus (Cuvette)

Jeg serverede ½ bagte kartofler til, hjemmelavet Onion rings og fyldte Portobellos. Mørt som Filet og mørbrad, med en god smag og saftig fylde

Sushi

Varm margarinen en pande, og hæld tamago-æggeblandingen . Lad den køle lidt af, og skær den herefter i strimler ca