Fyldt oksemørbrad opskrifter

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

oksemørbrad, foie Gras terrine, grillede kammuslinger, braiseret kalveskank, frisk trøffelolie m. - som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag
Racletteopskrifter til nytårsaften

Racletteopskrifter til nytårsaften

Tynde skiver af oksemørbrad, oksefilet eller lignende mør udskæring. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vil sidde og hygge med rigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
Hummerbisque

Hummerbisque

Oksemørbrad m. Det her er altså guf i mavsen. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger
Nytårsmenuen 2017

Nytårsmenuen 2017

Fyldte avokadoer m. Langtidstilberedt oksemørbrad m. HAPPY NEW YEAR. 2018 skal endnu engang skydes igang hjemme i vores lækre bylejlighed
Wow en weekend!

Wow en weekend!

Nu har jeg fået lidt søvn, og nu har jeg bare et hjerte fyldt af gode minder, tusinde tak til alle jer, der gjorde min weekend helt speciel

Madklubben Vesterbrogade

Det ene var den utroligt høje lounge musik der sammen med larmen fra den fyldte restaurant gjorde det svært at føre en samtale

Godt nytår

Oksemørbrad med svampesauce, kartoffelpuré og syltede rødløg. I april fyldte jeg 30, i maj underskrev vi købsaftalen på vores drømmehus og i september flyttede vi ind i vores nye hjem

Signatur Pizza

Langtidsmarineret oksemørbrad, hvor marinaden består af trøffelolie, salt, peber, rosmarin og lemon. Opskrift på trøffelmarineret oksemørbrad

Nytårs Takeaway

Hovedretten som bestod af oksemørbrad med bagte rodfrugter, fondant med bacon, kartoffel og trøffelsauce

Tapasfabrikken

Udover de to tapastallerkner bestilte vi kødboller i krydret tomatsauce, lammekotelet, oksemørbrad med spinat og kammuslinger