Nu skal du være omhyggelig med at lukke alt luften ud af raviolierne, brug fingrene til forsigtig at presse luften ud og lukke de to pastaplader mod hinanden
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Det er hurtigt (meget hurtigere end at koge pasta. D Jeg lagde stille ud med den mindste af slagsen, Gefu Spiralizer (gider ikke at sådan en himstregims skal fylde en hel køkkenskuffe)
Jeg er nede med knoldselleri som lasagneplader – sprødt og smagsfyldt. God var den i hvert fald, og hvis du ingen suppe rest har, kan du lave en lækker tomatsovs ved at køre flåede tomater gennem en blender sammen med ovnbagte peberfrugter (uden skral), løg, hvidløg, tomatpasta, chili, frisk basilikum og frisk oregano (kan erstattes med tørre krydderier)
Kan du ikke finde disse store skaller, kan du bruge andre former for pasta, fx cannellonirør, men disse skal i givet fald dækkes med en tomatsovs, inden de kommer i ovnen
Pasta. Man laver da svensk pølseret, så man har til fire dage… Det er faktisk meget rart, for med baby i huset, er det jo ikke nødvendigvis madlavningen, der er mest tid til i hverdagen
Frisk grov pasta og salat. Fyldt svinemørbrad. Fyldt kalkunbryst 1 stk. En dejlig, smagfuld og let ret. Hvis der ønskes mere eller mindre smag, kan der uden problemer ændres i de forskellige mængder
Pastaskallermedtomatsovs. Hører du til dem, der synes vegetarisk grøntsaggryderetter er kedelige, og de ligesom mangler noget, så prøv at pifte dem op med en klat skyr
Bundet smager hen ad pasta og den har en god konsistens. tomatsovs (se opskrift længere oppe). Dejen kan godt blive lidt svær at røre rundt med en elpisker, men det kan lade sig gøre