Fyldt svinekotelet opskrifter

Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Generelt er jeg ikke specielt meget til svinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget på panden bliver de ulideligt tørre og seje
Quick and easy - Risotto & svinekotelet

Quick and easy - Risotto & svinekotelet

Køleskabet behøver ikke at være fyldt med dyre råvarer for at lave en lækker gang aftensmad. Jeg havde et par svinekoteletter og en lille bakke markchampignon
Quick and easy - Risotto & svinekotelet

Quick and easy - Risotto & svinekotelet

Køleskabet behøver ikke at være fyldt med dyre råvarer for at lave en lækker gang aftensmad. Jeg havde et par svinekoteletter og en lille bakke markchampignon
Blomkålssoufflés

Blomkålssoufflés

Mængdemæssigt er der rigeligt til at mætte to serveret som hovedret, eller fire personer som tilbehør til for eksempel en stegt svinekotelet
Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tipsEfter en dejlig weekend i det københavnske i selskab med skønne mennesker starter ugen fyldt med energi. (baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. Smag eventuelt til med lidt salt4) Hvis det er en fladfisk, du bruger, så rul den i 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved ca 180 grader i 10-15  minutter afhængig af tykkelse (hvis det ikke er fladfisk, ruller du dem ikke, men kommer fileterne direkte i det ovnfaste fad - og så skal fisken ca have 5-10 minutter længere)5) Server fisken sammen med gulerodssalaten med citron og kogt perlerug (følg anvisningen på pakken)Svinekoteletter med rosenkål, parmaskinke og karryDenne ret er en superlækkerret med nogle af efterårets gode råvarer. 4 svinekoteletter20-25 g smør300 g rosenkål2-3 skiver parmaskinke skåret i små stykker1 rødt æble i terninger30 g hasselnøddeflagersalt og peberfrisk timian2½ dl creme fraiche 18 % 2 spsk karry2 små knuste hvidløgsfed1) Steg koteletterne i smørret2) Vask og del rosenkålene i halve (hvis de er meget store, så deles de i kvarte)3) Blanchér rosenkålen i saltet kogende vand i 2-3 minutter, og afkøl dem straks under løbende koldt vand4) Varm en pande op og rist parmaskinkestykkerne5) Vend rosenkålen i sammen med æble, og rist det igennem i et par minutter6) Tilsæt hasselnøddefalgerne og krydr med salt, peber og timian7) Anret koteletterne på grønsagerne8) Rør karrycremen sammen af creme fraiche, karry og hvidløgsfed smagt til med salt og peber. 4 svinekoteletter. 4 svinekoteletter

Er low-carb så low-carb?

Jeg havde fået trænet godt i løbet af dagen, og også fyldt depoterne op efterfølgende. Næringsindholdet af dette måltid, der indeholder en mager svinekotelet, grønne bagte bønner, bagte pastinakker, bagte gulerødder, lidt olivenolie, salt, peber og timian

Grisen

Personligt synes jeg at en industri gris tit smager af Stald, mens en god frilandsgris har en god sødme fyldt smag og med en snert af grønt